En resväska redo

Kategori: My simple life

Väskan är packad. Har tillbringat dagen på gymmet med en riktigt döden pass, hemma hos mormor och morfar för en fika och hemma i köket för laga middag. Nu däremot är det sängen som är min nuvarande plats. Kommer strax en film på tv som jag ska kolla med mamma sen blir det sova. Imorgon, Thailand!
Mammi knows me too well

En solig fredag

Kategori: My simple life

Drog mig mot Borås igår ändå. Tog en liten runda på stan, orkade dock inte kolla John De Sohn. Somnade sedan ganska sent. Imorse tog jag en lugn morgon som vanligt. Tog en sväng på stan och mötte sedan upp Amanda och Nathalie för en fika. De va så kul att träffa dom igen, har alltid kul med dom! Nu har jag spenderat kvällen med mamma och en liten godispåse och ska strax sätta på ett avsnitt av Orange Is The New Black.


Soligt

Kategori: My simple life

Haft en cozy dag i solen. Vart ute och sprungit och sen bara solat hela dagen. Nu har jag nydligen tagit en dusch så ska ut och torka håret i solen. Försöker bestämma mig om jag ska dra mig mot Borås eller inte, det är ju sommartorsdagarna idag så jag får se vad som händer. 


Koh Chang

Kategori: My simple life

Åker till Thailand på söndag, ska bli så roligt att komma bort och åka dit! Än så länge har vi bokat 2 hotell och har ett kvar. Måste visa er ena hotellet på Koh Chang, såååå mysigt!

Sommarlovet som gått

Kategori: My simple life

Jag önskar innerligt jag kunde bjuda er på bilder från sommaren som vart under tiden jag inte bloggat. Dock är sanningen att klumpiga Tova gjorde sönder sin mobil och alla bilder är borta. Men en del bad, mys, sola och fikor har det blivit.


En midsommar i Stockholms skärgård

Kategori: My simple life

Okej, alltså Linn kinda forced me to do this. Eller nä de gjorde hon la inte, men de va nog dags att uppdatera nu ändå. Jag har ju trots allt inget för mig nu när jag gått på sommarlov och alla vänner jobbar eller är bortresta. De två veckorna jag har haft sommarlov har jag i princip inte gjort någonting. Ganska skönt, men nu börjar jag bli rastlös. Tur iallafall att jag åker iväg snart, och när jag kommer hem har typ alla andra också kommit hem. Känns bra! Har däremot hunnit med ett besök i Stockholm under midsommar med min familj. Det var otroligt mysigt och varje dag var ungefär likadan, äta, åka golfbil, bada, äta, vila, spela kubb, äta, mysa, sova. Haha! Men jag låter bilderna från midsommar tala för sig själv.