last one

Kategori: My simple life

Av mamma och pappa fick jag denna fina väskan, äntligen!! Ni som känner mig vet att denna väskan har vart så efterlängtad och äntligen är den min! Så snygg så jag dör. Har fått helt underbara presenter i år och jag är inget annat än supernöjd!!
 

PLL

Kategori: My simple life


Vaknade nydligen så nu sitter jag och kollar på pretty little liars samtidigt som jag äter frukost. Har en del avsnitt att ta igen! Klockan elva har jag tid hos frisören så hinner kolla ett avsnitt iallafall 

maskerad del 2

Kategori: My simple life

 
 

presenter från mina vänner!

Kategori: My simple life

Av mina närmsta tjejer från klassen fick jag tre månaders preumenation på glossybox + tre trosor
Av mina underbara bollebygdsvänner fick jag 1000 kronor i presentkort på Jolina. Sen fick jag även en liten fotobok av frida och felicia. Så fina och roliga foton!
Min bästa vän Sara gav mig en så fin tröja och ett nagellack. Jag har funderat på att köpa en sån polotröja ett tag nu, men nu fick jag en istället. Och den är så fin och skön!
Sen fick jag lite choklad och sånt av folk som kom på festen.
Jag blev sååå glad för alla presenter jag fick av mina kompisar. Hade verkligen inte förväntat mig så fina saker. Men sen har jag ju världens bästa vänner också!
 
 

maskerad del 1

Kategori: My simple life

 

Present från pojkvän

Kategori: My simple life

Av min fina Pao fick jag detta armband. Jag har alltid velat ha ett smycke som man alltid kan ha på sig och aldrig ta av så detta blir hur fint som helst. Blev så glad!
 

Tack för en bra kväll!

Kategori: My simple life

Efter en super kväll igår med alla mina vänner vaknade jag upp imorse. Trött men glad. Huset skulle städas efter en bra maskeradfest. Efteråt var det firande med familjen. Nu är jag påväg till Borås där jag ska sova, första natten som 17. Imorgon visar jag er mina otroligt fina presenter samt mer bilder. Godnatt




Dubai i jul!

Kategori: My simple life

Bokade resa till Dubai nu med familjen. Åker den 23 december och är borta i 11 dagar eller något sånt. Ska bli himla roligt, skönt och häftigt. Är väldigt ledsen dock att jag missar Paos 20 års dag och nyårsafton som jag helst hade velat fira hemma. Men nu är det såhär, Dubai är ett av de länder jag absolut måste åka till innan jag dör, och nu är det dags. Excited!!
 

allt är på topp

Kategori: My simple life

Imorgon är det dags för min födelsedags maskeradfest! Ska bli så jävla roligt. Börjar först med middag med mina närmsta vänner, sen kommer det vara fest hos mig och jag är så taggad. På söndag är det min födelsedag som jag ska fira med min fina pojkvän och underbara familj. Det är även lov nu. På tisdag ska jag slinga håret brunt (!!!). På onsdag åker jag till Stockholm med familjen. Ååå va allt är bra just nu. Ska nu sätta på The Great Gatsby och mysa med pojkvännen. Om imorgon är det laga mat, baka och förbereda hela dagen. Åååå va kul!!
 

5S

Kategori: My simple life

På fredags släpps den nya 5S och jag måste såå köpa den. Min gamla iPhone 4 är så gammal och seg nu så därför ska jag köpa mig 5S i guld. Så himla snygg. Får köpa den så snart den kommit ut!
 

pluggtorsdag

Kategori: My simple life

Sitter hemma hos Pao. Han stack iväg till gymmet och jag plockade fram datorn för plugg. Har lite granna framför mig som ska fixas innan höstlovet sätter igång. Spanska läxa, engelska analys, två matteprov samt ett personporträtt - efter det går jag på lov! Är så taggad. Firar in lovet på bästa sätt med en maskerad födelsedagsfest och dagen efter är det min födelsedag. Sen under lovet åker jag till Stockholm. Åh, kan inte denna veckan gå snabbt!
 

36 Q

Kategori: My simple life

Jag har insett att min senaste kyss - var mys
Jag lyssnar på - film
Jag tycker om - att städa
Mina närmaste vänner - är helt underbara. 
Jag avskyr när folk frågar - opassande frågor
Kärlek är - underbart
Jag gillar att - pussas, laga mat och sova
Jag kommer alltid att - älska mat :):):):)
Jag är hemligt förälskad i - zlatan, vet dock inte om det är särskilt hemligt
Sist jag grät var - häromdagen
Min mobiltelefon är - min bästa vän
När jag vaknar på morgonen - kollar jag mobilen, direkt
Innan jag går och lägger mig - phone, again
Just nu tänker jag på - inget speciellt
Idag har jag - ingen fastedag
Ikväll ska jag -  hem till pao och mysa
Imorgon kommer jag - gå till skolan
Jag vill verkligen - ha höstlov
Det första du gjorde imorse? - kolla mobilen
Vad åt du sist? - naturgodis
Vad irriterar du dig på? - sånna jobbiga småkryp
Har du rökt? - ja
Druckit alkohol? - ja
Hur kan man vinna mitt hjärta? - vara snäll, rolig och bry sig. visa framsidan helt enkelt
Tror du på distansförhållanden? - det kan funka, ja
Var tror du att du befinner dig om 10 år? - om 10 år är jag 27, förhoppningsvis färdigutbildad med pojkvän, snart redo / kanske har barn
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? - självklart
Vem tänker du på just nu? - no one
Vart reste du sist? - spanien
Ler du ofta? - ja
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? - ja det gör jag faktiskt
Färgen på din tröja är? - svart
Gillar du skolan? - ja, men inte plugg och tidiga mornar
Värsta ämne? -  matte
Favoritämne? - so ämnerna, engelska
 

Favorit Maggio

Kategori: My simple life



Sommaren 2013

Kategori: My simple life

åh saknar denna sommaren. Absolut bästa sommaren på länge. Häng med fina vänner, blev tillsammans med min fina pojkvän, Spanien med min saknade bästis, Varberg med mina allra bästa och massa mer..

























Bullmorsa

Kategori: My simple life



Leg day

Kategori: My simple life


Efter massa strul är jag äntligen klar och färdigtränad på gymmet. Melvin hade tagit min cykel så jag va så arg men bestämde mig tillslut för att springa toll gymmet så det blev lite uppvärmning. Nu ska jag springa hem!

that kind of morning

Kategori: My simple life

Morgonen startade perfekt med en supergod frukost, allt var bra bortsett från att jag inte fick den sovmorgonen jag hade väntat mig. Städet kom och väckte mig, men det var väl lika bra så jag fick komma upp. Strax ska jag ta på mig och köra ett pass på gymmet. Är rätt taggad idag. Sen blir det bullbak för min del. Godmorgon på er!


Ledig varje da

Kategori: My simple life

Har vart ledig idag men var tvungen att göra en intervju så var uppe tidigt imorse ändå. Jag, camills och Linnpann besökte Göteborgs moské för att intervjua en muslim som vi sedan ska skriva om i skolan. Efter det besöket hängde vi lite i stan i letande efter maskeradkläder. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska vara på min maskerad men detta löser jag nog. Idag är andra fastedagen för veckan avklarad så nu får jag äta imorgon, woho! Och dessutom är jag ledig imorgon. Så ska baka bullar till Melvin, träna och bege mig till borås på eftermiddagen för lite mys. Nu ska jag lägga mig i sängen. Otroligt trött är jag idag.
Jag när jag läser xDxD

dagens babe

Kategori: My simple life

Jag har sedan länge haft en stor crush på Zlatan. Kan säga att nu är han HALVT förbi. Här är min nya man.
 

Vilken väljer ni?

Kategori: My simple life



Frukost

Kategori: My simple life


Dags för andra fastedagen. Detta är min frukost, om man ens kan kalla det för det. Jag dricker lite te för att bli lite mätt så jag orkar träna idag och även plugga. Vid 1 tiden så ska jag äta mitt första mål. Åh, kan inte tiden gå lite snabbare då...

Here I am again

Kategori: My simple life

Updaten har aldrig vart så låg. Men jag har ärligt talat knappast vart inne på datorn och det där löftet med att ta bilder har verkligen inte fullbordats. Jag har fullt upp i skolan (1prov, men det är spanska så det är fullt upp), plus träning och även 5:2 diet som jag nu börjat på. Imorgon är det andra och sista fastedagen för denna veckan, passar perfekt då jag har studiedag. Nu ska jag sova och levererar mer blogginlägg imorgon.



aldrig skrattat så mycket

Kategori: My simple life