Godmorgon folks!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i skolan med monkan. Ikväll ere valborg, have no idea what to do. Ska in till stan och träffa folks sen får vi se. Ingen bild eller så på detta inlägget. Tråkigtt

biggest dream

Kategori:

Efter att ha besökt Afrika två gånger har jag fått rätt skor inblick i natur och människolivet. Jag har självklart inte sett allt, det finns så mycket jag vill se. Men jag har fått en syn på livet och jag har fått se den hårda sidan som vi inte riktigt kan se framför oss. Barnen tigger inte efter pengar, allt de vill ha är mat. Godis är deras största lycka och det är så fint att se alla barn. Jag har bestämt mig att under gymnasiet eller strax efter ska jag åka på några veckors volontärarbete. Antingen undervisa eller jobba med barn eller hålla på med djur. Jag är väldigt imponerad på kontinenten Afrika och jag har valt att dit ska jag åka. Åh, ser redan nu fram emot att åka tillbaka. Mina favoritplatser på hela jorden är USA och de länder jag fått möjligheten att besöka i Afrika. Slår alltihop!
gest
 

vans leopard

Kategori:

Papsen ska till USA nästa vecka så ska be honom kolla på dessa Vans. Helt sjukt fräcka enligt mig och jag som älskar leopard är detta perfekt. Funderar även på att köpa glitter TOMS. What do you guys think? LOLLLL

big big big wantie

Kategori:

Går att köpa på Raglady och jag är sjukt sugen. Så himla fint med en sjal nu på sommaren så jag funderar på att slå till under veckan nu när lönen kommit och allt. Ska räkna på det och se om jag fortfarande har råd med drömväskan nr 2!!

good sunday

Kategori:

Denna helgen har vart en bra helg. Idag dock så drog jag ut på plugget hela dagen. Har ett idrottsprov imorgon men jag har skitit fullständigt i det och vart med kompisar hela dagen. Så nu sitter jag här, när jag egentligen vill gosa ner mig under täcket. Plugget måste göras så jag ska läsa igenom häftet två gånger till så får vi hoppas att det går bra. 

Out for a run!

Kategori:

Köpte dessa nya spring skor igår. Ville egentligen ha free run, men det visade sig att jag sprang på ett sätt som kunde orsaka knäproblem så dessa skor hjälper mig att springa bättre. Haha jävla ben! Jaja, de är rosa iallafall! :)

Wohooo!

Kategori:

Träningspass nr#2 - today is a good day!

Kategori:

Veggie tallrik

Kategori:

Fett mätt men fett gott. Snart ska jag iväg och springa lite och köra rygg med Victor!

Off to school

Kategori:

Hej svejs. Äntligen frisk. Glad över att vara uppe tidigt. Ha en bra dag, för det ska jag. Woop!

olycklig tjej

Kategori:

Jag håller på att total avlida här hemma. Enda sen i torsdags kväll har jag känt mig dålig. Jag har fortfarande lite feber så mamsen låter mig inte gå till skolan så jag måste vara hemma. Dock måste jag till skolan imorgon för nationella prov, men sen ska jag hem igen. Oh god, fun day! Blä, dör en långsam död. Begår snart sjävmord. Eller nej, sånt ska man inte skämta om. Jag lever vidare, men detta är fan inte roligt.
en bild från då jag var lycklig, saknar den tiden - 5 dagar sen.... lol

SÅHÄR KUL ÄR DET ATT VARA SJUK

Kategori:

Fever

Kategori:

Hade en sån dålig dag igår. Hade sett fram emot att träna men hade grov huvudvärk hela dagen. Så när jag gick och la mig igår trodde jag att jag skulle vakna upp utan huvudvärk (vilket jag gör varje gång). Men denna gång vaknade jag upp med feber. Hade nästan glömt av hur det kändes då jag hade feber senast för typ 4-5 år sedan. Men jag bestämde mig i sista minut för att gå till skolan så jag kunde göra provet. Jag ångrar mig lite nu. Mår som en apa. Men så ere, så idag blir det en tidig kväll för min del. Trött på detta redan

sant

Kategori:

Ledig tisdag

Kategori:

Jag hade rätt, mina ben är helt körda och jag känner mig som en stel pinne. Men fan va gött det är ändå! Jag har vart hemma hela dagen för vi har vart lediga så jag har fått en del plugg gjort. Även kollat klart gossip girl, buhu! Now, it's time for tv!

yummy in my tummy

Kategori:

kesella med vaniljpulver, hallon, physalis och stevia = heaven efter ha dödat benen. Lär inte kunna gå imorgon!

gör som alla andra

Kategori:

Orkar inte berätta om hela helgen. Men den har vart mys och lite tråkig. Har iallafall fått träffa mina favorittjejer - standard tacos och tjöt. Gör bra lördagskväll. Nu är det ny vecka. En vecka närmare sommarlov och bara 24 dagar kvar till One Direction, woooo!

superswag

Kategori:

boiled chicken

Kategori:

Provade för första gången idag att koka kyckling. God, va de va gott. Helt klart ny favorit till vardagsmat!

crazy snygg brud

Kategori:

bästa

Kategori:

 

oh god, that's true

Kategori:

VÅRJACKOR

Kategori:

PW

Kategori:

Kom hem vid 3 igår, vaknade 10 idag med huvudvärk. Inte bästa dagen helt enkelt. Så jag bangar träningen och går ut på powerwalk istället. Det är ju trots allt fint väder ute!

<3

Kategori:

tjenatjena ego

Kategori:

kom nyligen hem efter att ha spenderat hela dagen i Borås. Lagom trött just nu, men ska kanske ändå träffa några kompisar snart. Vi får se!

kort stockholmsbesök

Kategori:

Ligger hemma hos min syster i soffan. Vi har haft en myskväll. Ätit god middag och lite frukt. Nu ska vi kolla ett tv program sen ska jag sova. Bokade sista minuten hem idag så åker hem igen imorgon bitti. Som ni förstår är jag varken hos David, och jag stannar inte heller tills lördag. Men så kan de va. Godnatt m8

heldag med Felicia

Kategori:

Tränade imorse, efter det spontan bestämde jag och Felicia för att dra en fika i Borås. Så vi åkte in vid ett tiden. Myste och bara njöt i solen. Vart otroligt härligt väder idag. Vårjacka och t-shirt, jag frös ingenting.

Efter några timmar i solen åkte vi hem till Felicia och kollade Elfsborg matchen på tv. Vid nio åkte jag hem. Har nu packat och hela köret. Åker till Stockholm imorgon och är borta till på lördag. Så himla skönt med lov.