Home sweet home

Kategori: My simple life

Anledningen till varför bloggen legat helt nere är för internet har rent ut sagt sugit! Nu är jag hemma och jag ska bjuda er på massa bilder. Men först ska jag hem till min pojkvän och pussa på honom, åå vad jag längtar!

bye sweeeeden

Kategori: My simple life

Varberg

Kategori: My simple life

Spenderat mina senaste dagar i Varberg med Frida, Ari och victor. Haft det väldigt mysigt. Kom hem igår och då åkte jag till igår. Imorse åkte jag och Pao hem till mig. Packade väskan och åkte till Borås. Nu är vi påväg till Landvetter där det är fest på G. Imorgon bitti drar jag och Sara till Spanien. Wooho, ska bli så roligt med min bästis!

Wop glad tjej

Kategori: My simple life

Vaknade i Borås imorse, yä, hänger en del där nu för tiden. Åkte hem och var med frasseman hela förmiddagen. Sedan på kvällen åkte jag till Göteborg för en snabbfika med Julia, hade det mys. Imorgon ska jag slappa och på eftermiddagen drar jag med mitt pick pack + Ari till Espevik där Victor och Frida är. Stannar där tills fredag. Kommer bli så myyys.

Lördagen

Kategori: My simple life

Vaknade i Borås i lördags. Åt lunch med Pao och hans familj innan jag åkte till Sjömarken. Skulle hjälpa till på en fest. Jätte kul att hjälpa till och mycket folk. Somnade inte förrän 3 på natten så jag var väldigt trött på söndagen. Tog det bara lugnt och lagade mat åt familjen. Nu ska jag strax äta lunch med mina syskon och sedan träna. Åker till Borås ikväll!