Torsdagsfrulle

Kategori: My simple life

Sa att denna dagen ska bli bra, då får man börja med en super frulle med. Bananpankisar med keso och jordgubbar, mmmmm..


Sommar och sol, kom!

Kategori: My simple life

Asså jag är så trött. Men onsdagen är över, som jag längtat till att onsdagen ska vara över! Jag har bestämt mig att jag ska vara på bra humör imorgon, så ere bara!
gammal bild, detta var typ 10 månader sen, det var vår ute och solen sken riktigt riktigt starkt. Åååh

Two favorites

Kategori: My simple life

Två favoriter som piggar upp dagarna. Trots att solen skiner så vill jag inget annat än att ha fredag. Denna veckan är nog tyvärr inte min vecka, men fan va dessa låtar gör en glad ändå!



Värsta måndagen på länge

Kategori: My simple life

Efter ett hårt benpass, plugg, tv och godaste fruken ligger jag i sängen nu. Är helt dödstrött och ska sova alldeles strax. Skönt med sovmorgon imorgon, kan behövas. Har vart tröttare än vanligt idag, ändå sov jag tidigt igår. Riktigt jobbigt att gå upp imorse när pao låg kvar i sängen och va sjuk + måndag morgon på det. Men så är det väl. Kan inte längta mer till fredag! 3 hela dagar kvar, sen fredag!
Kvällens goda frukt. Melon, mango, banan och jordgubb.

FIFA kväll

Kategori: My simple life

Fredagens kväll som bestod av FIFA kväll var lugn och rolig. Käkade lite tacos, lira FIFA och snacka lite. Vid elva drog alla hem förutom Mallis. Så vi satt kvar till ett och snacka lite. Va himla trött igår så de va skönt att somna och vakna dagen efter med sovmorgon. En bra fredag helt enkelt!



Överraskningsfest

Kategori: My simple life

Sitter nu på bussen med Frasseman påväg till Borås. Haft en superrolig kväll med mina bästa vänner för överraskningsfirandet av Frida. Dom kör vidare medans jag åker hem. Imorgon gäller plugg och söndagsångest. Men det blir nog bra ändå.



It's Friday bitches

Kategori: My simple life

Och DÄR tog jag helg. Sitter på bussen med Camela (hej Camela!). Ska iväg till Borås nu. Blir en FIFA kväll ikväll. Är råtaggad, ska vinna till tusen med min Zlatan. SÅ skönt med helg. Sovmornar och lite annat bra händer i helgen. 


Ytterligare en onsdag

Kategori: My simple life

Man hinner inte med att blogga när skolan har startat. Det märks direkt. Har redan avklarat ett spanskaprov, otroligt skönt. Nu ska jag sova. Imorgon är det skola, träning och Borås. Ska hinna med lite plugg med. Snart helg, behöver det NU!

Fick låna lillebils otroliga sovmask.

Home

Kategori: My simple life

Kom hem igår. Hade då vart på flygande fot så länge och va dödstrött med bara 3 timmars sömn. Men det var bara bita ihop. Åkte till Borås direkt när jag kom hem och möttes av rosor. Hur fin pojkvän har man inte? Vi myste hela kvällen och gjorde ingenting eftersom min energi var på noll och han dessutom skulle jobba idag. 

Nu sitter jag i sängen och äter frulle. Är ledig idag vilket är så skönt. Ingen jetlag alls men är fortfarande lite trött. Ska plugga spanska hela dagen och sen sova här inatt igen. Skola imorgon, inte alls redo.



@ newark

Kategori: My simple life

Idag har vi hunnit göra sista minuten shoppingen, två presenter och två doftljus från Voluspa, som är sjukt billigt här(!!), köpte jag. Nu sitter vi i SAS lounge på flygplatsen och väntar på flyget som går om några timmar. Vi är väldigt tidiga här eftersom det snöade så mycket så vi orkade inte vara kvar på Manhattan. Ska bli väldigt skönt att vara hemma snart!


Frulle igen

Kategori: My simple life

Mmm åt godaste frulle imorse på Royalton. Vispad grekisk yoghurt med bär och kycklingkorv på sidan (haha lol).


Times Square

Kategori: My simple life

Efter en dag fullt av snöstorm på morgonen som övergick i regnkaos är jag glad att det ska vara över imorgon. Så många pölar man gått i och svinkallt. Dock ska allt regn frysa på inatt så vi får se hur vi kommer fram på stan imorgon. Sista hela dagen innan vi åker hem så jag ska försöka fixa sista minuten shoppingen. 


Phantom of The Opera

Kategori: My simple life

Precis hemkommen efter att ha sett Phantom of The Opera nere på Broadway. Avslutade sedan dagen med en middag så nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Musikalen va inte jättebra. Sjukt mycket opera vilket jag hatar, samt att jag inte förstod handlingen. Somna några gånger, men vad jag tyckte va coolt va alla uppsättningar de hade. Hade gärna visat bilder, men de va förbjudet.


En bättre frukost

Kategori: My simple life

Fördelen med att vara utomlands är självklart alla restaurangbesök (foodlover). Frukosten är ju inte dålig. Imorse blev det grekisk yoghurt med granola och bär till frulle på hotellet. Mmm



Såhär känner jag just nu

Kategori: My simple life



Lång dag

Kategori: My simple life

Det har varit en väldigt lång dag. Började med shopping (Melvin friade till mig på Hollister #thisissocal), ner rill Little Italy för lunch, sedan mer shopping och sen basketmatch. Nu ligger jag äntligen i sängen, otroligt trött är jag så ska strax sova. Inatt ska det väntas snöstorm här i NY. Halvmeter snö och storm. Vi får hoppas att det inte blir så illa som det låter. Vi har iallafall brunch och coctailparty på schemat imorgon. 


Knicks - Kings

Kategori: My simple life

Har nu bockat av ytterligare en sak på listan - att varit på NBA match. Väldigt cool upplevelse och lite kändisspaning fick man även med. Det var många skådespelare som jag inte kände igen som var där. Men även Joel Kinnaman, Olivia Wilde och Ben Stiller! 




Little italy

Kategori: My simple life

Sitter på en restaurang i Little Italy och har precis ätit en lunch. Ikväll ska vi på NBA match så om några timmar ska vi bege oss till hotellet och göra iordning oss. Men först ska vi ner till ground zero och kolla lite.



Steakhouse

Kategori: My simple life

Nyss ätit en galet god middag. Lamm med massa tillbehör. Avslutade med bär och någon champagne sås (?) till efterrätt. Melle beställde en galen big fat chocolate cake. Ja, ni ser ju hur den ser ut.





Dinner at Tao

Kategori: My simple life

Ligger nu i sängen efter middag på Tao. Väldigt häftig asiatisk restaurang. Galet stor med svinball inredning. Och maten, helt otrolig. En väldigt bra kväll. 







Top of The Rock at Rockefeller Center

Kategori: My simple life

Åkte upp i Rockefeller som har New Yorks absolut bästa utsikt. Har både vart här på sommaren och nu på vintern och det är fint varje gång. Centralpark, Empire och allt är nära.




Sneak på dagens inköp

Kategori: My simple life



Måndag på Manhattan

Kategori: My simple life

Efter en lång dag på stan är vi på hotellet. Har blivit lite shopping. Ett bh set från VS, som är så fint! Jag är helt kär. Sen ett par yoga byxor som jag köpte som mysbyxor. Har gått hela dagen så mina ben är slut. Nu sitter vi och tar en drink och ska snart fixa iordning oss lite. Mysmiddag väntar ikväll!
Köpte lite på VS så fick lite chokladtryfflar. Väldigt goda och söta. Jag älskar hjärtan! Haha

@ bubba gump

Kategori: My simple life




Framme

Kategori: My simple life

Efter en lång lång dag ligger jag nu i sängen. Vi har redan lyckats bocka av första stora steken till middag. Nu ska jag strax sova, trots att klockan bara är 8 här, men är väldigt trött nu. Dock typ halvt snöstorm här. Snöar som fan, är kallt och halt. Men ändå rätt mysigt. Det är ju inte som snö i bollebygd direkt!



NYC

Kategori: My simple life




nyc tomorrow

Kategori: My simple life

Har haft fullt upp idag. Vaknade relativt tidigt, gjorde frukost sen åkte vi till mormor och morfar för att lämna frasse. Sen tog jag, pao och Melle en snabblunch inne i stan att sedan köra lite gokart. Efteråt åkte familjen hem och jag och pao tog en liten runda på stan. En liten kjol som jag länge funderat på följde med mig hem! Nu väntar jag på bussen hem efter en mysig kväll. Är i sista minuten så ska packa väskan och sen duscha. Imorgon bitti blir det NEW YORK! Excited!


Ma dog

Kategori: My simple life




Fikatorsdag

Kategori: My simple life

Efter en lång och mysig fika med Camilla och Emma är jag nu i Borås. Har precis käkat lite middag och ska gosa ner mig under täcket nu. Är så himla trött. Imorgon är vi lediga, vi har ju gått på loooov!


Dagens

Kategori: My simple life

Jag var med om roligaste grejen idag. Jag, lillebil och kamelen sitter och tar dagens andra(!) fika. Vi sitter och småsnackar, tills jag ser en man. Helt vanlig gubbe, framför mig, som böjer sig ner och vad får jag se? Ett par rosa, grymt porriga stringtrosor. Jag säger tyst till Camilla och Emma och vi brister ut i skratt. Efter ett tag konstaterar vi även att han sitter och smuttar på sitt kaffe samtidigt som han sitter och kollar på mörka nakna killar på mobilen. DÄR brast det! Kunde inte sluta skratta!

BJ

Kategori: My simple life

Dessa smaker ska komma till Sverige snart. Är ju bara FÖR bra!


No fat day

Kategori: My simple life

Jag har tappat de totalt. Ingen jävla semledag idag, den är ju fan om en HEL månad. Vilken tappe. Vilken besvikelse.


Cardio done!

Kategori: My simple life

Blev alldeles nyss klar med ett cardiopass på gymmet. Sprang 5 km och körde två benövningar efteråt. Nu ska jag hem och äta sen lunch/tidig middag, sen är det dags för barngympa.


Light outside

Kategori: My simple life

Påväg till bussen nu efter ett träningspass, och det är fortfarande ljust ute, amaaaazing lol. Nu ska jag till Pao, käka och bädda oss ner under täcket. Ska sova tidigt ikväll, är himla trött!


Crush typ

Kategori: My simple life





Fettisday

Kategori: My simple life

Efter helgen som bestått av sömn, plugg, indisk mat (mmm, var ute och åt i lördags) samt lite mys är jag taggad för denna veckan. Visst rapporten sänker ner mig lite, men fan, på torsdag får jag lov. Åker till new york på söndag. Rapporten ska vara inne på fredag vilket innebär att den är ur världen, åååh najs!
Semledagen imorgon med, mmm smarrigt!


NYC and Thailand

Kategori: My simple life




Vanlig söndag

Kategori: My simple life

Vaknade 11 imorse och lagade lite scones, scrambled eggs och bacon. Förbereder mig lite för USA om en vecka, hehe not lol. Har bara myst i sängen och varit i stan en liten stund för lite fix. Drog hemåt vid 4 för lite plugg, så nu är jag nästan klar med rapporten. Ska skriva lite till imorgon sista timmen innan den ska in, sen så! SÅÅÅ skönt. Jag ska se till att göra denna veckan riktigt bra!


Mmm den rösten

Kategori: My simple life



Saturday morning

Kategori: My simple life

Efter fikan med Julia igår efter skolan åkte jag direkt till Borås. Nu är jag påväg hem en sväng idag. Måste plugga på rapporten så drar hem någon timme för att sedan åka tillbaka till Borås igen. Tur att man har bra sällskap när man kommer hem, både frasse och Messi är hemma.