dör

Kategori: My simple life

mina vänner. mina män i en och samma bild. kan inte bli bättre. två i ett, och dom är ju så snygga... Jag dör lite! Dock är min man Zlatan liiiiite snäppet högre, men det är bara för han är svensk. Åh, jag kollar inte matchen alls. Men fan va man älskar dessa två.


typ såhär.

Kategori: My simple life

 

Se och lär

Kategori: My simple life

Alla andra ligger i sofforna och kollar fotboll eller något annat mysigt. Jag däremot, sitter och pluggar spanska. Det är så en tisdagskväll ska se ut mina vänner. Det är nu jag njuter av livet!


deprimerande

Kategori: My simple life

Har gått in i ett deprimerande period. Antar att det är vädret som gör mig så nere, dels. Känner mig inte som en människa längre. Dags att gå i ide och vakna när våren börjar komma. Klarar inte av dessa mörka dagar. Vi har inte alls mycket i skolan så jag borde vara glad, men icke sa nicke. Men det är bara och vänja sig, får hoppas att våren kommer tidigare än vanligt nästa år. Vad som kan göra mig glad just nu är saker som känns helt orimliga?
 
- Behöver ett jobb, kommer annars aldrig kunna ha pengar till Thailand nästa sommar, vilket är något jag måste åka till! Måste även kunna försörja mig själv så jobb är väldigt nödvändigt just nu.
- Få fira jul hemma i Sverige. Dröm - nummer ett på min lista. Åh va jag vill!
- Våren kommer, nu!
- Jullov

Verkar som att jag får vara deprimerad ända fram till vår. Goodbye my friends, see you in 5 months!
 

tre favoriter

Kategori: My simple life

 

min tur med denna lista

Kategori: My simple life

Är du i ett förhållande? Ja!

När går gränsen vid otrohet? När man gör något med en annan person fysiskt, men även visar intresse genom andra sätt är inte okej.

Är du romantisk? Jag tycker det är så mysigt, jag kanske är lite romantisk. Jag vet inte, haha

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Jag ska kunna skratta med personen då jag är en väldigt livlig person. Men jag ska även kunna ha en lugnt stund tillsammans också. Man ska kunna göra allt tillsammans, umgås med vänner, vara ensamma osv. Jag ska kunna lita på honom och han ska älska mig för den jag är. Jag tycker även utséendet har betydelse, så är det bara.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Jag har ju bara fått höra att jag är en bra flickvän, men vad ska han säga då?? haha.. Nej men jag tror jag är ganska skön att vara med i vissa stunder. Jag är även som en liten mamma, tjatar som fan, vilket inte alltid är särskilt uppskattat. Jag bryr mig otroligt mycket och ibland för mycket men sen har jag en nackdel att aldrig se mig själv som ett problem :)

Vad är viktigt i ett förhållande? att man är bästa kompisar, den allra bästa vännen och inte bara tillsammans.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? När? Ja, i mitt tidigare förhållande men också framför Pao. Jag har gråtit ungefär cirka tre gånger framför honom. Enda jag minns var att jag grät för jag inte vill hänga med till Dubai..

Har du lekt med någons känslor? Nej, aldrig

Hur många har du varit ihop med? En person

Hur länge höll ditt längsta förhållande? ungefär 2 år och 3-4 månader.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag är en typisk förhållande tjej och jag älskar det. Tycker inte om att vara själv, behöver alltid någon där

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Ärligt talat så vet jag inte. 25 kanske?

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Aldrig

Hatar du ditt ex? Nej det gör jag inte

När du vill ha någon, vad gör du? Jag är ganska öppen och är ganska tydlig med det och berättar. Sen har jag haft turen varje gång att personen har tyckt om mig tillbaka vilket är tur för mig!

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Då är han inte mannen i mitt liv, så ere :)

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja, självklart! Vill kunna känna känslan att man hör ihop med sin man på riktigt. Sen tycker jag även det är otroligt mysigt med bröllop och drömmer om mitt eget någon dag.

Vill du ha barn? Ja, 2 barn, kanske 3

Blir du lätt kär? Inte kär, men jag har lätt för att börja tycka om någon

Vad faller du för? Humor, hur han beter sig mot mig, hur han beter sig mot mig med kompisar omkring och självklart utséendet

Hur viktigt är det att man har samma intressen? Inte så jätteviktigt. Något intresse man har tillsammans kan självklart vara bra för då kan man göra det tillsammans. Men annars, nej

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Alla får la göra som dom vill. Jag skulle däremot aldrig göra det! 

Mini me

Kategori: My simple lifemonday

Kategori: My simple life

Idag har ärligt talat vart den sämsta dagen på otroligt länge. Vart grymt trött, lite halv irriterad och ledsen utan anledning. Antar att det är pågrund av mörkret som börjar komma nu. Sen är jag tyvärr inte pepp på att åka iväg i jul heller, vilket jag tänker på hela tiden. I år vill jag fira jul i Sverige och fira Paos 20 års dag. Sånt är viktigt för mig och därför tycker jag det är väldigt tråkigt att åka bort.. Vill inget annat än att vara hemma. Nog om detta! Ska se till att morgondagen blir mycket bättre än denna!


Stockholm och hem

Kategori: My simple life

En långhelg i Stockholm är avklarad och landade hemma i Bollebygd idag efter en tripp till Borås också. Gjorde inte särskilt mycket i Stockholm. Umgicks med familjen, åt gått och trallade runt på stan. Var i Borås sen eftermiddag i lördags. Vi gick ut och åt jag och pao och mötte sedan upp några kompisar för bowling. Jag kom sist, men det var en rolig kväll. Vi tog en mysig promenad hem i mörkret vid elvatiden och somna väldigt snabbt. Jag har hur trött som helst vilket också resulterade i att jag sov till 12 på söndagen. Fick frukost på sängen och vi myste hela dagen tills jag, pao och hans familj skulle ut och äta. Väldigt mysigt och bra avslut på lovet. Bestämde mig för att sova där igår också, därav all dålig uppdatering. Well, I'm back now, I suppose.