Spanien del 5 - last part

Kategori: My simple life

hela familjen var samlad + mammas syster och våra kusiner som också befann sig i Spanien då.
det galet bra efterrättsbordet som hade så goda saker (detta var bara halva bordet)
melvin var galet sugen, såklart
fina bror och isabel när vi var ute och åt en dag
det blev mycket volleyboll spel och poolhäng vid vårt hus vi bodde i. helt galet vad jag älskade det huset, drömhus helt klart!
utgång till olivia valere med mina fina syskon + erik, isabel, mirza och isabella :)
 

åh miss this

Kategori: My simple life

 

träning, skola, sova.

Kategori: My simple life

Har tagit sånn tid att ladda upp alla Spanien bilder, men nu är det ordnat så sista delen kommer upp imorgon. Denna veckan har sett samma ut. Försökt träna så mycket som möjligt denna veckan så därför körde jag lite kondition + två helt grymma pass i måndags. Kondition, mage och H.I.T i tisdags, vilodag igår och kondition och rygg idag. Träningsvärken har suttit i några dagar nu och jag hoppas den kan försvinna tills imorgon. Imorgon ska jag till Borås och sova hos Pao då mamma ska ha kräftskiva här hemma. Sedan på lördag ska jag umgås med min bästis. Vi har inte haft en myskväll på väldigt länge så det ska bli riktigt mys med lite bästis tid framför någon film eller något + godis. Snart ska jag själv bädda ner mig under täcket med ett fruktfat. Imorgon är det fredag så snart helg, åh så underbart! Ska packa väskan för hela helgen bara sen så. Vi hörs imorgon!
 

spanien del 4

Kategori: My simple life

älskade mamma fyllde 50 år. firade med champange frukost och massa fina presenter
hade ordnat catering som dukade och gjorde så fint i vårt hus vi bodde i
 
 
 
 

spanien del 3

Kategori: My simple life

 
 

stockholm del 2

Kategori: My simple life

när vi var påväg till gamla stan drog vi en sväng förbi riksdagen och kungahuset, bara för att
victor var glad för att vara i gamla stan
mina mest underbara vänner
sen var det dags för hemfärd.. :(
 

redan skoltrött

Kategori: My simple life

Är grovt trött, har väldigt ont i huvudet och usch vad jag spyr på skolan (redan!). Men imorgon är det helg och jag längtar sååå mycket. Har lite planerat för helgen, bland annat Fridas 18-års middag på lördag, ska bli himla kul! Nu ska jag strax lägga mig i sängen och ladda upp inför morgondagens skola. Resten av Spanien delarna är pågång. De ska bara läggas över bilder på min dator. Fixar det till helgen!
 

stockholm del 1

Kategori: My simple life

victor blev jätteglad för polisen i stan
mina fina vänner <3
världens mest underbara människor, älskar dessa två!
drog en sväng till allsång såklart, månsan var ju där!
fina stockholm!
för att avsluta första dagen så skulle vi ta tuben. mina kära vänner var lite extas, tunnelbana för första gången
 
 

After ski - hulesärk

Kategori: My simple life

Hulesärk

Kategori: My simple life

Andra skoldagen och vi har förberett för hulesärken (lol, incest namn) halva dagen. Så skönt med en mjuk start. Så imorgon börjar jag tidigt men slutar redan vid lunch så det är himla skönt. Vårt tema får ni veta imorgon (ni som inte vet), men vår flagga är ju en gissning :):)

Söndagsångest

Kategori: My simple life

Hade en bra kväll igår. Hade roligt hos Hjalmar med alla. Blev dock tidigt för mig för jag skulle med bussen till Borås så jag åkte hem redan vid tolv. Dock var bussarna försenade i 40 min men vid två tiden så var jag äntligen i Borås. Idag så åkte jag hem vid två tiden. Började få söndags ångest, nu är den tillbaka igen efter sommarlovet. Gud va jag sommar sakna sommaren. Dock dämpades söndagsångesten lite då Nathalie frågade om jag ville träffas + några fler. Haft en mysig kväll med massa vänner som jag inte träffat på länge. Nu är jag påväg hem och sängen väntar. Skola imorgon, woho...

Saturday

Kategori: My simple life

Hade en jätte mysig kväll igår hos Julia. Drog till Borås efteråt för att sova hos pao. Andy, max och Mallis var där ett litet tag så vi var med dom innan vi somnade. Nu är jag påväg till Göteborg igen. Ska hem till Hjalmar ikväll med massa folk.

spanien del 2

Kategori: My simple life

 
 

stockholm stad

Kategori: My simple life

Hemma efter 4 underbara dagar i Stockholm. Jag och Pao åkte upp till Stockholm på måndagen. Myste runt på stan och sov på hotell. Vaknade sedan upp på tisdag morgon och åt hotellfrukost. Efter det kom Andy, Linn, Felicia, Frida och Victor. Sov i Andreas lägenhet, sju personer i en liten etta, men det gick bra. Har haft det otroligt mysigt. Vart på skansen, strosat runt på stan, gått runt i gamla stan, bowlat och bara haft jättebra. Jag bjuder på bilder senare för nu ska jag till Göteborg. Fira Julia som fyller år!
 
 
 
 

bättre sent än aldrig - spanien del 1

Kategori: My simple life

 
 
 
 
 
 
 

BUHU

Kategori: My simple life

Blir ingen väska för min del. Måste vänta ytterligare 2 månader och det suger! Fml... Hejdå

soon you're mine

Kategori: My simple life

 

Världens bästa kille

Kategori: My simple life

Senaste dagarna

Kategori: My simple life

Har under de senaste dagarna tillbringat mycket tid i Borås. Umgåtts med vänner och badat en del men har även vart hundvakt åt frasseman. Åker hem imorgon eller på fredag, fixar Spanien bilderna då!

Favoritstaden snart!

Kategori: My simple life

g'night

Kategori: My simple life

 
 

bästis fästis

Kategori: My simple life

 

Spanien genom iPhone

Kategori: My simple life

Har hunnit med massor under dessa 25 dagar. Det har bestått av mycket glassar, poolhäng, mysiga familjestunder, häng på ocean club, firat 3 födelsedagar varav mammas 50 års kalas, kusinerna har vart på besök, utgång på Olivia valere, x antal husvisningar. Vi har haft många på besök och igår åkte vi hem. Både skönt och inte skönt. Förhoppningsvis köper vi hus där så då blir det fler mysiga semestrar. Jag bjuder på med riktiga kamera bilder längre framåt.