Långhelg på en onsdag

Kategori: My simple life

Ligger nu i sängen efter en lång dag. Skola som vanligt först till halv två. Sen åkte jag och körde mitt första jobbpass från två till sju. Var inte hemma förrän 8, käka, duscha och plugga. Nu är sista inlämningen klar, bara ett litet prov kvar. SÅ skönt. Och dessutom långhelg nu med, heaven! Ligger en liten gris bredvid mig och sover nu, så jag ska nog också strax sova. Är helt slut! 

Från gårdagen i skolan när vi var ute och paddla

Mors dag

Kategori: My simple life

Ligger hemma hos pao nu samtidigt som jag väntar på mamma. Vi har tagit en liten powernap då vi var trötta efter att ha hjälpt min mormor och morfar att flytta hela förmiddagen. Ska snart åka hem när mamma är klar, sen ska jag laga lite mors dag middag till mamma och mysa lite. 


1 år

Kategori: My simple life

Efter några dagar i Stockholm (mer om det laterrr), så är man nu på hemmaplan. Fredagskväll var jag otroligt trött och spenderade kvällen hemma med mamma och kollade film. I lördags åkte jag in till stan med mamma och kika lite. Träffade sedan pao. Vi satte oss på brännan i solen med Maxi, Emelie och Jossan i några timmar innan vi vid sju tiden åkte och handlade middag. Nu ligger han och sover bredvid mig och jag funderar på att gå upp och göra frukost på sängen. Idag firar jag och min fis 1 år tillsammans! 


Hej från Stockholm

Kategori: My simple life

Min fredag

Kategori: My simple life

Så myyyys igår. Helvetesskolveckan är över, sista spanska nationella någonsin är avklarat. Jag gick på helg. Mötte upp Felicia och Frida vid fem igår för en fika. Drog till Victor och kolla kattungar och sen kolla fotbollsmatch. Efteråt drog jag mig mot Borås och var där vid niotiden. Nu ligger jag i sängen, halvt nyvaken. Ser att solen skiner lite ute iallafall. Får se vad som händer idag.

Tisdag ba flyter på

Kategori: My simple life

Äntligen är skoldagen jag fruktat slut. Usch va jag hatar långa dagar och nationella. Men det gick bra, hoppas jag. Så bara morgondagens skoldag jag ska lida igenom samt det irriterande matteprovet på torsdag. Så nu ska jag börja plugga lite strax och kolla lite flygbiljetter. Vill ut och resaaaaaa. Ikväll väntar gym på G med Ari. Lolz


på repeat

Kategori: My simple life
Söndagsbajs

Kategori: My simple life

Ååh mår så bra när de är bra väder ute. Synd att de ska bli dåligt nästa vecka dock :( Kom hem från Pao för någon timme sen. Vi va lite i stan idag och sen drog jag hem. Så kom relativt nyss hem från en löprunda och ska snart till gymmet. Först lite käk bara, mmmm :):):):)


Fin helg

Kategori: My simple life

Åh sån myshelg. Vill inte att den ska ta slut. I torsdags när jag va ledig gjorde jag inte mycket, va ute på prommis i Borås, åkte hem sedan och gymma med Ari. Sen hade jag tyvärr skola i fredags, asså vilka har det??? Så efter skolan träffa jag Ari för vi skulle gymma igen. Efteråt gick vi hem så åt jag middag och senare vid åttatiden åkte jag mot Borås. Myste bara innan jag slockna tidigt. Imorse åt vi go frulle och sen drog jag och Pao ut tillsammans och sprang. Min syster har gett mig en utmaning att springa halvmaraton i Stockholm på 2.1 mil så fick öva lite idag. Körde dock bara 5 km men de va skönt när vi var klara. Nu ligger vi i sängen och letar film. Vill inte ha söndag imorgon, buhu.