TORSDAG FINITO

Kategori: My simple life

Gårdagen bjöd på skola och lite mys hemma hos mig med Felicia. Hann bara ses en snabbis men det var mysigt ändå! Idag har vi däremot vart på rundtur i Bergsjön och Saltholmen, shit va turistigt de lät. Nu väntar sängen efter en lång dag, äntligen fredag imorgon. Börjar även bli frisk nu vilket resulterar i ÄNTLIGEN träna!!! 


En sjukling

Kategori: My simple life

Legat hemma hela dagen och vart sjuk. Har mått sisådär idag men hoppas det ska vara över tills imorgon. Har därför inte gjort någonting idag alls, nu däremot kom jag nyss hem från en långpromenad med Frasse. Fick passa på att ta lite luft när solen var framme. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag börjar kolla klart the other woman som jag börja kolla på innan.


Min vecka i bilder

Kategori: My simple life


En lördag innan skola

Kategori: My simple life

Jobbade hela fredagen men igår däremot va de en bra lördag. Åkte in till Göteborg för lunch med familjen på Palace. Sedan åkte jag till Matilda, gjorde iordning oss och drack lite innan vi drog vidare till Julias 18-års middag. Jättetrevligt och kul, kom hem tre inatt och somna gott. Nu kollar jag lite orange is the new black, ikväll ska jag nog träffa lite kompisar och göra mig redo inför första skoldagen imorgon...Mexico

Kategori: My simple life

Igår efter ett jobbpass drog jag hem och gjorde iordning mig för att sedan dra tillbaka till Göteborg för mysmiddag med Sara innan vi drog till Landvetter på fest. Kom dock hem tidigt då jag skulle jobba idag. Nu sitter jag på centralen och ska strax till jobbet. Ikväll blir det eventuellt Snoop Dog, om inte myskväll hemma.


Liseberg

Kategori: My simple life

I tisdags bestämde vi oss för en tripp till Liseberg. Hade galet kul och Helix va amaaaaz.
Min älskling

Kategori: My simple life

I onsdags kom äntligen min familj hem, och även min saknade hund. Äntligen!