Meangirls

Kategori: My simple life

Inte missat att de är 10 års jubileum för mean girls idag eller? On Wednesday we wear pink


Helgen i bilder

Kategori: My simple life

Fredagen bestod av fika med mina bästa tjejer Frida och Felicia. Vi köpte med oss en frapino och satte oss i Stadsparken för lite tjöt. Jag mötte senare upp Pao. Vi chilla lite innan vi gick ut och åt och sedan avsluta fredagen med The Amazing Spiderman. Så bra!! Älskar Spider-Man. Gick sedan hem och slockna rätt snabbt.
I lördags var klockan ställd för vi skulle in till Göteborg med Linn och Andy. Vi kolla stan, luncha lite och åkte till Liseberg en stund. Därefter åkte jag och Pao till mig och sedan fick vi sällskap på kvällen. Då spelade vi lite monopol och chilla. Gårdagen bestod av att ligga i solen hela dagen. Spelade kubb, lite spel, sola och åt glass i solen hemma hos mig. Riktigt mysigt och skönt. Åkte sedan hem till pao och sov hos honom. Åh långt inlägg, nu får ni lite bilder.





Wednesday

Kategori: My simple life

Fy vad jag inte såg fram emot att gå upp 6 imorse. Men de va faktiskt enklare än jag trodde. De va så otroligt ljust ute så jag blev glader. Efter skolan drog jag in till stan. Skulle på jobbintervju på donken vilket gick helt okej. Jag får veta om jag får jobbet eller inte om några dagar. Nu har jag förövrigt precis varit och tränat. Ska strax duscha, kolla junior masterchef och the following. Underbart utan plugg.


Min påskdag i bilder

Kategori: My simple life

Vaknade upp hemma efter en bra kväll med mina kompisar. Åkte in till Borås på förmiddagen.
Vi gick ut och tog en glass i det fina vädret jag och min älskling. Himla mysigt! Älskar att sommarn börjar krypa sig fram.
Vid tidig kväll åkte vi och handla mat och tog bilen till Hultafors med Max, Dansken, Mallis, Andy och Linn. Vi grillade, tjata, lyssna på musik, killarna basta (jag hade ingen bikini :() och hade allmänt mysigt.
Hitta en liten kräfta (?) i vattnet.
Efter Hultafors drog vi hem till Max en liten stund. Sedan drog jag och Pao oss hem till honom och somna så gott. Nu är lovet slut. Som tur är blir det mjukstart i skolan, har 15 minuters nationella prov imorgon 10.45, sen ska jag hem och sola.

En påskafton

Kategori: My simple life

Hade en bra kväll igår med mina vänner. Först lite grill och tjöt hos Marcus och sedan vidare till en fest. Kom hem tidigt men de va rätt skönt. Nu ska jag strax iväg till Borås.



Kreativa rubriker

Kategori: My simple life

Godmorgon folks. Igår mötte jag upp min saknade bästis Sara. Åt lunch och fixa lite påskägg i stan. Så mysigt att ses, har inte träffats på alldeles för länge. Sedan åkte jag hem så var Pao där. Gjorde inte alls mycket för jag hade galet ont i magen så vi tog de bara lugnt. Nu däremot ska vi strax äta påsklunch hela familjen som vi brukar göra varje påsk, men innan dess ska jag och pappa ut och köra lite. Körde även igår och de gick bra! 


Fin onsdag

Kategori: My simple life

Dagen började med softa i sängen, såååå skönt. Åkte därefter in till Göteborg för en fika med Camilla och Matilda. Jättemys! Åkte sen hemåt och gick en långprommis med Frida. De va så skönt väder ute, najs. Nu ligger jag i sängen efter ha hängt lite med Frida, Victor och Ari ikväll. Dags att nana!




Tisdag

Kategori: My simple life

Kom nyss hem från Victor. Har spenderat kvällen där med honom, Frida, Linus och Ari. It was great! Har inte gjort mycket idag. Gymmat, tagit de lugnt, övningskört för första gången och sedan till Victor. 


Wooop

Kategori: My simple life

Tova är på banan igen! Ah okej, är jag inte alls. Men mår bättre, which is positive. Drog en sväng till Borås innan och kom hem för en timma sen. Nu sitter jag och chillidillar, ska snart gosa ner mig under täcket och sova tidigt ikväll så jag blir helt frisk till imorgon.


Åh bra första dag

Kategori: My simple life

Tillbringat morgonen på vårdcentralen. Svimmade av imorse så mamma fick panik och tog mig till vårdcentralen. Efter lite tester och skit mår jag bra. Lite besvikelse dock att lovet starta såhär. Men men, om jag känner mig bra snart så kanske jag ska in till Borås vid 4 och kolla lägenhet, Pao ska förmodligen flytta hemifrån. Men vi får se hur det blir med de. 


En vanlig söndagkväll

Kategori: My simple life

Har hängt med dessa hela kvällen. Kollat filmer som aldrig funkat och tjatat. Bra start på lovet!


Big no to söndagsångest

Kategori: My simple life

Har hängt i sängen hela helgen. Vart skönt trots att jag har haft otroligt spring i benen. Lite turer ute med cykeln har det varit, men mestadels mys i sängen med tv. Nu är jag däremot hemma och ska snart äta middag. Senare ska jag träffa Victor och Ari om planerna blir som planerat. Påsklovsveckan som nu är, är ännu ganska oplanerad. Bara ett fåtal saker som är inplanerade. Men det är skönt och najs. Älskar att söndagsångesten inte finns idag.



Måndag avklarad

Kategori: My simple life

Himla effektiv tjej idag. Skolan, lagat mat, hunnit gå ut med Frasse, gymmat, strykit skjortor (hejja!!). De enda jag inte hunnit är plugga, tur då att man är ledig imorgon. Woho, bara idrott på eftermiddagen, men de är ok.


Frasseman

Kategori: My simple life

Idag fyller min älskling 2 år. Gjorde smarrigaste tårtan. Tog slut på mindre än 1 minut.


På repeat

Kategori: My simple life



Söndagsångest växer

Kategori: My simple life


Avslutar söndagen på bästa sätt med en skål banan och kiwi. Kommer vara lagom körd i armarna imon efter ett pass med Victor och Ari. Kill me typ..

Riktigt bra

Kategori: My simple life



Topp helg

Kategori: My simple life

Haft en mycket bra helg. Har dock sovit alldeles för lite så är mega trött idag, men så är det. Tog en mysmys fika i fredags med mina brudar. Efteråt mötte jag upp Frida igen med Victor, Ari och Linus så drog vi på en fest. Kom hem vid 3 i fredags och sedan åkte jag till pao på lördagen. Vi bara myste, åkte och köpte massa godis och sov. Nu ska jag strax käka sen är det gymmet som gäller. Lite söndagsångest har jag idag..



Friday

Kategori: My simple life

Åh äntligen fredag. Har kort dag idag då spanskan är inställd. Så himla skönt, enda negativa är matteprovet. Men de ska nog gå igenom. Efter skolan ska jag möta upp Frida och Felicia på en liten fika. Såååå mys!