Året som gått

Kategori: My simple life

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - tror typ inte det, fett tråkig tjej

Hur har ditt 2013 varit? - det har vart super!

Blev du kär i år? - väldigt kär

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - kommer inte minnas datum, kommer bara minnas händelserna!

Vad är din största framgång 2013? - eh

Bästa köpet? - min älskade älskade väska 

Vad spenderade du mest pengar på? - mat sorgligt nog

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - miss decibel, holy grail och hädanefter 

Vem har du umgåts med mest? - pao

Har du haft ett förhållande under 2013? - ja, två

Vart reste du under 2013? - kom hem från Afrika i början av året, Spanien och nu Dubai. Inte vart mycket resor i år vilket är skönt!

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - ett jobb och lite mer pengar

Vad gjorde du på din födelsedag? - vid midnatt inpå min födelsedag sjöng alla för mig som va på festen, så började födelsedagen. Sen städade jag från festen. Hade middag med min familj och sedan avslutade jag min födelsedag i Borås med att somna i paos famn :)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla mina helt galna underbara kompisar och att jag och pao började snacka igen efter 3 år

 Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Jobb

Vem saknade du? - ingen speciell

De bästa nya människorna du träffade? - de enda nya människorna jag träffat är paos kompisar, dom är stört sköna!

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? - fokusera mer på dig själv, skolan och träningen 

Bilderna talar för sig

Kategori: My simple life















@ Dubai

Kategori: My simple life

Sitter just nu på Ritz och äter en sen lunch. Det är oerhört skönt väder här. Inte för varmt och inte för kallt. Det är rätt blåsigt men solen skiner vilket är underbart. Idag har vi inte gjort något alls. Vi gick upp imorse och åt frukost på hotellet, sen solade vi en timma och efteråt drog jag och syrran till gymmet för lite träning. Sen skulle hela familjen ner mot marinan där vi är nu och äter. Ska strax till downtown för att se den gamla stan. Vi hörs senare!



@Oslo AirPort

Kategori: My simple life



Sims 2

Kategori: My simple life

Helgen har vart mysig. Hade skolavslutning i fredags, mötte sedan upp Victor och Gurra på stan för lite shopping. På kvällen var med kompisar hos Pao i fredags och hade det roligt. I lördags var jag på stan med mamma för att sedan ha en myskväll med Pao. Idag skulle vi på en ceremoni får pao så det var upp tidigt, sen myste vi bara en massa innan jag var tvungen att åka hem.. Nu är väskan packad och allt är klart. Fördriver tiden med att spela Sims, imorgon kommer blir en lång dag så vill bara att det ska bli tisdag nu!



Imorgon

Kategori: My simple life



Narnia

Kategori: My simple life

Vi hade pepparkakshus tävling i skolan idag med temat film. Vi kom inte topp 3 men tyckte vårt bidrag blev fint ändå.



Decemberboxen

Kategori: My simple life

Månadens box har kommit. Detta är tyvärr sista boxen vilket suger! Har verkligen älskat när man fått en julafton varje månad sen jag fyllde år, mina tjejer är ju så bäst! Älskar denna boxen. Lösögonfransar, nagellack (vinrött, love it!!) mascara, glitterögonskugga och en ansiktskräm. 



Off to the gym

Kategori: My simple life

Ska iväg nu och röra lite på fläsket. Mina armar som består av 0% muskler behöver lite träning och de ska jag se till att dom får idag. 


iPhone 5s

Kategori: My simple life

Fick denna nya iPhone 5s förra veckan, men börjar använda den idag då nummerflytt osv. Så skönt med en ny!


Fin tisdag

Kategori: My simple life

Gårdagen sög rent ut sagt, mer än så behöver jag inte säga. Idag har jag däremot vart ledig vilket är ett stort +. Har gjort klart sista inlämningen för året samt tagit de lugnt. Kom alldeles nyss hem från gymmet efter ett benpass så nu sitter jag och pluggar lite matte. Sista provet för året imorgon också, woho! Så skönt.


Denna mannen

Kategori: My simple life



Himla bra helg

Kategori: My simple life

Denna helgen har vart så otroligt skön. Har verkligen vilat upp mig (även fast jag är trött nu) efter en jobbig vecka som var förra veckan. Har inte gjort alls mycket, tagit det lugnt, varit på barnkalas (igen) och umgåts med Pao näst sista helgen nu innan jag åker. Lol det låter som jag ska vara borta i 5 år, nej men de är lite tråkigt när jag missar hans 20 års dag, min stora kille!
Men iallafall, nu är det bara 3 skoldagar kvar dock 2 matteprov men detta ska jag klara av. Korta dagar och är ledig på tisdag så det är så skönt. Vill bara att det ska bli onsdag eftermiddag då alla prov är klara och jag är redo för jullov. Om 8 dagar åker jag till Dubai och 30 grader. Ska bli skönt med sol. Och för er som inte vet så äter jag ju pencillin för mina fina svinkoppor så äntligen börjar de försvinna. Hoppas de är helt borta på onsdag för då blir det den bästa dagen på väldigt länge. Planerna för veckan är fokus på lite matte samt göra klart en engelska artikel. Träna nu när jag äntligen hinner + fokusera lite på mig själv. Vart himla dåligt med det de senaste vilket gör att jag ligger nere på 0. Nu ska jag bädda ner mig i sängen efter 3 timmars matteplugg samt lite paradise. Ska bli skönt att sova.
 
 
 
 

Solsidan

Kategori: My simple life

Efter ett hårt träningspass (helt död tack vare att han körde slut med oss på boxningen) så sitter jag med en skål kesella framför solsidan. Mmmm.. Imorgon väntar sovmorgon och sedan en tripp till Pao efter skolan.


Monday

Kategori: My simple life

Väldigt seg dag idag, liksom alla andra måndagar. Tröttare än någonsin och ville bara hem. Men vår fina vän pruttkudden gjorde dagen mycket bättre! Har nyss ätit middag och ska strax iväg och träna. Ska köra boxning idag, hade även tänkt köra bodypump men kom hem väldigt sent så det hann jag inte med.. Men ska iallafall strax iväg och springa lite, köra box och sen gymma lite. Kommer vara lagom trött sedan, Gud så skönt!

Andra advent

Kategori: My simple life

Inte alls mycket har hänt de senaste dagarna, men jag känner att det är dags för bloggning nu. Jag har åkt på svinkoppor, ser ut som ett svin så tycker sjukdomen har ett mycket passande namn. Dubai åker jag till om 15 dagar. Ska bli otroligt skönt med sol och 30+ nu när snön har fallit, men jag är samtidigt lite ledsen för jag inte är hemma. Sen har även barngympan tagit slut så nu är det lite ledighet vilket är skönt. 
Denna helgen har även vart super. Har julbakat, ätit julbord, haft 3-kamp och gått på barnkalas. Nu är jag lagom trött och vill inget annat än att vara ledig imorgon också, men men. Rough life